top of page

Silvestrovský koncert s Mantrovníky

 

Na nočním koncertu v akusticky fantastických prostorech hudebního chrámu KALIMETA můžete očekávat Mantrovníky v početné sestavě za doprovodu mnoha hudebních nástrojů, duo Petr Malý & Paya, před a po akci skvělý gastronomický zážitek a půlnoční přípitek.​

 

Neděle 31.12.2023 od 15:00

2023-12-31 Mantrovnici 06.jpg

O muzikantech

 

Mantrovníci

Mantrovníci jsou seskupením hudebníků a nadšenců, jejichž hlavním členem a zakladatelem je David Breiter. V proměnlivém seskupení hrají již přes 20 let, v posledních letech velmi intenzivně téměř každý víkend v jiném koutu Čech.
Pro Davida je zpěv a hraní životním posláním, a to je z jeho hudby velmi znatelné.
Mantrovníci hrají a zpívají nejen mantry, ale také české písně z Davidovy tvorby, které Vás dokáží rozplakat, roztančit, či vtáhnout hluboko do svého nitra. Jednoduše se dotýkají Vašeho srdce a nesou v sobě velkou duchovní hloubku.

PP PROMO 1.JPG

O muzikantech

 

Petr Malý & Paya

Petr Malý & Paya jsou Zpívajícím a hrajícím partnerským duem. Hudba a zpěv jsou jejich hlavní vášní a tvoří vlastní autorskou tvorbu. Žánrově se pohybují v pop-folk s prvky manter. Hrají na oslavách, svatbách a hrají i covery.

Připravují nyní své první album s názvem “Vzájemně". Proč má album název VZÁJEMNĚ? Toto slovo je pro Petra Malého a Payu klíčové. Obsahuje dílčí slova „zájem“ a „jemně“. Dohromady tvoří úplně nové slovo, které je symbolem spolupráce a souznění, tedy symbolem esence hudby jako takové, kterou nevnímají jako soutěž či příležitost ke konkurenci k jiným lidem, povoláním nebo hudebníkům, ale jako příležitost ke spojení všeho a všech.


O koncertu

 

MANTROVNÍCI vystoupí v Hudebním Chrámu KALIMETA již po několikáté. Je to výjimečná možnost, jak zažít osobitou energii i akustiku centra Kalimeta. Mantrovníci začnou hrát kolem 15:00 hod. Během koncertu se leží v sále na karimatce a každý dle potřeby medituje a poslouchá.

ORGANIZAČNÍ INFORMACE

• Příjezd na místo je možný v neděli 31. prosince 2023 od 12:00 hod, kdy bude otevřen hlavní sál.

• Parkování je možné zdarma přímo u centra KALIMETA.

• Součástí vstupenky je vynikající veganská večeře, noční mini raut, koncert Petra Malého & Payi, koncert Mantrovníků, následná nocleh v sále.

• Pondělní snídaně (nutno objednat při příjezdu do centra KALIMETA) servírována od 09:00 hod je za 117 korun / os.

• Návštěvník, který si objednal a zaplatil ubytování v hotelovém pokoji se přemístí spát do pokoje.

• Ubytování na hotelovém pokoji není zahrnuto v ceně vstupenky, je možné si jej objednat samostatně.

CO SI VZÍT S SEBOU

• pohodlnou karimatku nebo matraci, polštář, deku, spacák...

• láhev na pití

• dobrou náladu​

bottom of page