top of page

Valentýnská večeře s kapelou Šero


Přijměte pozvání do centra KALIMETA na zábavný večer s kapelou Šero ve stylu folk & country vychutnejte si výtečnou tříchodovou večeři a užijte si naplno svátek všech zamilovaných.

Středa 14.02.2024 od 17:00

love-1951386_1920_edited.png

O kapele

 

Novodobá činnost kapely je datována na začátek roku 2008, kdy přišla ta dlouho očekávaná chvíle a tehdejší členové kapely ve složení Vojta Traxler (kytara), Josef Kopeček ml. (kytara) a Josef Kopeček st. (kontrabas) se sešli na první zkoušce dne 09. února 2008. Jejich repertoár je trampská klasika, folkové písně i skladby ve stylu country.  Název kapely je odvozen ze zkratky dvou slov: ŠEmíkovičtí Rodáci. V současné době hraje kapela ve složení Jan Kobylka (pětistrunné banjo, foukací harmonika), Ondřej Doležal (sólová kytara, mandolína, zpěv), Vojta Traxler (dvanáctistrunná kytara, zpěv) a kapelník Josef Kopeček (kontrabas a zpěv).


O setkání

 

Přijměte pozvání do centra KALIMETA na zábavný večer ve stylu folk & country vychutnejte si výtečnou večeři a užijte si naplno svátek všech zamilovaných. Skvěle se pobavíte, zazpíváte i zatančíte, někteří si rádi zavzpomínají, protože pro Vás bude hrát a zpívat kapela Šero. Součástí večera je také exkluzivní tříchodová večeře a sklenka lahodného oranžového vína z Živé farmy od Znojma. Po skončení programu můžete zůstat a využít naše jedinečné komfortní ubytování v hotelovém pokoji se snídaní.

ORGANIZAČNÍ INFORMACE

• Parkování je možné zdarma přímo u centra KALIMETA.

• Příjezd na místo je možný ve středu 14. února 2024 od 17 hodin, kdy bude otevřen hlavní sál.

• Od 17:30 hodin pro Vás hraje a zpívá kapela Šero.

• Součástí vstupenky je exkluzivní valentýnská tříchodová večeře a sklenka lahodného oranžového vína jako přípitek. Večeře bude servírována od 18:30 hodin.

• Po večeři pokračuje hudební program v podání kapely Šero do přibližně 21:00 hodin.

• Návštěvníci, kteří si objednají a zaplatí ubytování v hotelovém pokoji se po skončení přemístí spát do pokoje.

CO SI VZÍT S SEBOU

• dobrou náladu

bottom of page