top of page

Setkání žen z Evoluce poslání

 

V rámci členství v Evoluci poslání jsou pro účastnice, mimo jiné, zajištěny dvě akce ročně naživo. Jsou to setkání, na kterých probíhají nezapomenutelné chvíle. První letošní setkání proběhne v krásných prostorách centra KALIMETA.

Čtvrtek 18.04.2024 od 12:00

Evoluce-poslani-20233-11-10 (kopie).jpg

O osobnosti

 

Lucie Harnošová je přední česká mentorka žen, vizionářka, spisovatelka a úspěšná expertní podnikatelka zaměřující se na ženský seberozvoj. Založila projekt Alchymie ženy, kde během šesti let prošlo jejími kurzy a programy přes 100 000 žen. Skrze své online kurzy pomáhá ženám najít své poslání, rozjet ziskové online podnikání a probudit ženskou energii a sebelásku.


O setkání

 

V rámci členství v Evoluci poslání jsou pro účastnice, mimo jiné, zajištěny 2 akce ročně naživo. Jsou to setkání, na kterých probíhají nezapomenutelné chvíle. První letošní setkání proběhne v krásných prostorách centra KALIMETA.

 

Evoluce poslání je online program s ročním členstvím v komunitě vědomých podnikatelek, který provází podnikatelky transformací jejich byznysu a osobního růstu na vyšší úroveň. Tento program přináší potřebné informace pro podnikání, ale i oporu zkušených žen a motivaci k rozpouštění bloků, které mohou bránit jít do světa, být vidět a zářit. 

 

Srdcem a duší celého projektu je Lucie Harnošová, přední česká mentorka zaměřená na ženské podnikání, sebelásku a seberozvoj. Lucie pomohla už stovkám žen najít jejich jedinečné poslání a nastartovat prosperující byznys. Více informací naleznete na https://alchymiezeny.cz/.

bottom of page