top of page

Taneční víkend s Mirkou Papajikovou 
a koncertem Patrika Kee

 

Přijeď k nám do centra KALIMETA na květnové ladění a užij si všesmyslový zážitek, který tě vyživí, rozzáří a roztančí. Na začátek setkání se můžeš těšit na koncert Patrika Kee!

Pátek 10.05.2024 - Neděle 12.05.2024

kalimeta.jpg

O lektorce

Mgr. Mirka Papajiková je lektorka vědomého pohybu, choreografka, tanečnice, fotografka a konzultantka osobnostního a pohybového rozvoje.

Smyslem jejího života je tanec a kreativita jako dva principy, které ji vedou k neustálému seberozvoji.

Tanec i kreativitu rozvíjí na lekcích a seminářích českých i zahraničních lektorů. Od roku 2017 se věnuje především vlastní praxi zahrnující 12-20 hodin tance a lektorování pohybu týdně.

Vzdělává se v oblasti andragogiky, psychologie, osobnostního rozvoje, psychoterapie a psychomotoriky.

Zajímá a fascinuje ji propojení těla a mysli, se kterým pracuje ve všech svých projektech se záměrem zvýšení a rozšíření vědomí v těle a životě (u sebe i svých klientů).

Od února 2012 učí taneční improvizaci, vede sebezkušenostní semináře, přednáší a pořádá workshopy pro veřejnost (psychologické a psychomotorické konference, festivaly zdraví a osobnostního rozvoje, studentské, zájmové a profesní konference apod.).

Poskytuje poradenství a konzultace pro pohybový a osobní rozvoj. 

Po taneční a manažerské praxi v Tanečním Divadle Bílá Velryba (2011-2016) od roku 2018 tvoří vlastní autorské tanečně divadelní projekty (Divé ženy, Žena je změna), které na jeviště přináší témata ženskosti, autenticity a lidskosti v kontextu nároků dnešní doby.


O umělci


Patrik Kee Kedzierski je český zpěvák, který se věnuje živé vokální improvizaci a vytváří tak pomocí hlasu, který nahrává a vrství na nástroj zvaný loopstation až orchestrálně - vesmírné skladby. Patrikova hudba dává posluchačům prostor nahlédnout do svého nitra a zároveň se i radovat.

Způsob, jakým Patrik svou tvorbu na koncertech na posluchače přenáší, míří neomylně přímo do jejich srdcí a otevírá v nich bezeslovný rozhovor s jejich krásným vnitřním Já – sami se sebou.

Patrik k tomu dává bezmezný prostor a bezpečí. Jak to dělá? Jednoduše! Sám je totiž takový! Od milujícího otevřeného srdce do vašeho srdce. Mnohé z jeho melodií a písní totiž vznikají teprve až na pódiu, z okamžité atmosféry, z okamžitého pocitu či nápadu! Mnohé z nich proto už nikdy znovu neuslyšíte, neboť jsou jako pomíjivá mýdlová bublinka dílem momentálního okamžiku. 

"Jsem moc rád za to, že můžu tvořit zrovna tak jak to cítím a vnímám. Říká se tomu intuitivní naladění a to vše zaznamenávám na nástroj (loopstation) kde na sebe můžu navrstvit několik desítek hlasů a zvuků. Každý koncert je odrazem mého momentálního rozpoložení a dovolím si tvrdit i naladění všech zúčastněných."


O setkání


V pátek večer soukromý koncert Patrika Kee - lahodná hudba s prostorem pro tanec. V sobotu a v neděli ráno blahodárné ranní cvičení. Vědomá procházka s podporou zdravého držení těla. Jemné otevírání prostoru těla (uvolnění kloubů a páteře). Tanec inspirovaný posvátnou geometrií. Meditační a mindfulness techniky. Relaxace, regenerace, zvuková lázeň. Sdílení a možnost společného výletu za koupáním a nádhernou přírodou v neděli po obědě.

ORGANIZAČNÍ INFORMACE

• Parkování je možné zdarma přímo u centra KALIMETA.

• Příjezd na místo je možný v pátek 10. května 2024 od 15:00 hodin, kdy bude otevřen hlavní sál.

• V 18:00 hodin bude servírována večeře.

• Od 19:00 hodin začíná koncert Patrika Kee.

• Sobota - neděle program tanečního víkendu dle Mgr. Mirky Papajikové.

CO SI VZÍT S SEBOU

• dobrou náladu

• pohodlné oblečení

bottom of page