top of page

Firedancing víkend

 

Ecstatic Firedancing je skupinový prožitkový rituál s ohněm, při kterém se prostřednictvím tranzovní hudby a ohně můžeš propojit se svou silou, vášní a odvahou. Můžeš se protancovat k sobě a setkat se se svými strachy i vším, co je v tobě živé. Prožít spojení se skupinou i blízké setkání s ohněm.

Pátek 24.05.2024 - Neděle 26.05.2024

3C4A0544-Enhanced-NR (kopie).png

O osobnosti

 

Ing. Ivo Janeček je osobní a týmový kouč, který vede od roku 1999 kurzy osobního rozvoje pro veřejnost a motivační týmové semináře pro pracovní týmy. Mezi jeho specializaci patří přechod po žhavých uhlících, přes které za 25 let praxe převedl tisíce lidí a desítky pracovních týmů.

Působí v Česku i na Slovensku.

 

“Věřím, že pokud se naučíme důvěřovat svým snům a přání, dokážeme si je vyplnit. To, co považujeme za pravděpodobné, není vždy to, co je doopravdy možné. Ve skutečnosti dokážeme mnohem více, než si myslíme.

Nedávám recepty na úspěch ani na štěstí. Žádné univerzální návody stejně neexistují. Na svých kurzech využívám pouze takové techniky, které umožňují přímé prožití vlastní jedinečné zkušenosti.”


O Firedancingu

 

Ecstatic Firedancing je skupinový prožitkový rituál s ohněm, při kterém se prostřednictvím tranzovní hudby a ohně můžeš propojit se svou silou, vášní a odvahou. Můžeš se protancovat k sobě a setkat se se svými strachy i vším, co je v tobě živé. Prožít spojení se skupinou i blízké setkání s ohněm.

Co vám přinese Ecstatic Firedancing?

Ecstatic Firedancing je moderní taneční rituál, během kterého účastníci prožívají vášeň, hloubku a hluboké propojení. Tento zážitek spojuje více než 25 let zkušeností s firewalkingem, šamanskými technikami a tradicí tance na uhlících bulharských nestinarů. V průběhu tohoto rituálu můžete očekávat:

  1. Vášeň: Ponořte se do intenzivního tance a propusťte svou vášeň.

  2. Hloubka: Prozkoumejte hlubší vrstvy svého vnitřního já a objevte nové perspektivy.

  3. Propojení: Spojte se s ostatními účastníky i sami se sebou v jedinečném tanečním prostoru.

  4. Odvaha: Překonejte strach a protančete se k novým zážitkům.

  5. Život: Ecstatic firedancing vás naplní energií a připomene vám, že žijete v přítomném okamžiku.

  6. Radost: Ecstatic firedancing přináší radost a euforii. Když tančíte na uhlících, cítíte se živí a plní energie.

PROGRAM

  • Pátek 24.5.2024 (21:00 - 23:00 hodin): FRACTAL LIVE DANCE - vědomý tanec s projekcí speciálně pro tuto akci vytvořených fraktálových video smyček, které aktivně reagují na hudbu.

  • Sobota 25.5.2024 (08:00 - 09:00 hodin): Pro prvních 20 přihlášených účastníků s dvoudenní vstupenkou taneční meditace NO DIMENSION na terase.

  • Sobota 25.5.2024 (19:00 - 22:00 hodin): Světová premiéra ECSTATIC FIREDANCING.

  • Neděle 26.5.2024 (08:00 - 09:00 hodin): Taneční meditace NO DIMENSION na louce.

ORGANIZAČNÍ INFORMACE

• Příjezd na místo je možný v pátek 24. května 2024 od 17 hodin.

• Parkování je možné zdarma přímo u centra KALIMETA.

• Program probíhá od pátku do neděle. Během soboty je možná turistika v okolí, relax v prostorách centra Kalimeta, neformální setkávání. 

CO SI VZÍT S SEBOU

• dobrou náladu

bottom of page