top of page

Křest CD "Vzájemně" s Petrem Malým
& Payou

 

Můžete se těšit na křest CD "Vzájemně" zpívajícího partnerského dua Petra Malého a Payi. Jako hosté na křtu vystoupí Mantrovníci, Zdeněk Bína a Marie Tilšarová. 

 

Sobota 12.10.2024 od 14:00​

PP PROMO 1.JPG

O muzikantech

 

Petr Malý & Paya

Petr Malý & Paya jsou zpívajícím a hrajícím partnerským duem. Hudba a zpěv jsou jejich hlavní vášní a tvoří vlastní autorskou tvorbu. Žánrově se pohybují v pop-folk s prvky manter. Hrají na oslavách, svatbách a hrají i covery.

Připravují nyní své první album s názvem “Vzájemně". Proč má album název VZÁJEMNĚ? Toto slovo je pro Petra Malého a Payu klíčové. Obsahuje dílčí slova „zájem“ a „jemně“. Dohromady tvoří úplně nové slovo, které je symbolem spolupráce a souznění, tedy symbolem esence hudby jako takové, kterou nevnímají jako soutěž či příležitost ke konkurenci k jiným lidem, povoláním nebo hudebníkům, ale jako příležitost ke spojení všeho a všech.

Mantrovníci

Mantrovníci jsou seskupením hudebníků a nadšenců, jejichž hlavním členem a zakladatelem je David Breiter. V proměnlivém seskupení hrají již přes 20 let, v posledních letech velmi intenzivně téměř každý víkend v jiném koutu Čech.

Zdeněk Bína

Zdeněk Bína patří již ke kytarovým i pěveckým legendám. Do podvědomí se dostal především s jeho kapelou -123min, kde již před dvaceti lety exceloval jedinečným stylem hraní na kytaru i zpěvem. S kapelou -123min vydali několik úspěšných alb. Objevil se také v show Jana Krause anebo v Duši K Jaroslava Duška. Zdeněk vystupuje i jako sólový zpěvák s kytarou a tak ho budete moci zažít na tomto křtu.

Marie Tilšarová
Autentická písničkářka /výherkyně PORTY/ s motem: "Co žiju zpívám, co zpívám žiju". Skrze svou tvorbu předává návod, jak do životů vrátit radost a jak najít vlastní hodnotu. 


O albu

Naše album bude taneční, veselé i smutné, všechny písničky i texty se složili jakoby samy, s jednou hlavní inspirací: z lásky a vřelosti, kterou cítím od své ženy, jen když se mě dotkne nebo se na mě podívá. Ale žádný patos to není, i my máme problémy, stejně jako každé jiné páry a řešíme je někdy lépe a někdy zase hůř. Nežijeme mimo realitu, a to vše tohle se promítá i do naší hudby. Na albu bude 13 složených a otextovaných songů.

Zvuk alba bude esenciální, s minimem nástrojů (kytara, piano, basa a cajon). Máme rádi jednoduché a přímé věci. Mastering jsme svěřili německému zvukaři Patricku Lehmitzovi z Hamburgu, aby album mělo profesionální zvukový charakter.


O koncertu

​Nádherné písničky v podání sympatického dua Petra Malého a Payi zazní od 15:00 hod. Jako hosté na křtu CD "Vzájemně" vystoupí Zdeněk Bína, Marie Tilšarová a Mantrovníci.

ORGANIZAČNÍ INFORMACE

• Příjezd na místo je možný v sobotu 12. října 2024 od 14:00 hod, kdy bude otevřen hlavní sál.

• Parkování je možné zdarma přímo u centra KALIMETA.

• Součástí vstupenky je koncert Petra Malého & Payi, koncert Mantrovníků, Zdeňka Bíny a Marie Tilšarové.

CO SI VZÍT S SEBOU

• dobrou náladu​

bottom of page