top of page

Bezruký Frantík Quartet &
Veřejně nepřístupná vodní plocha


Jazz, blues, swing, trampswing, folkrock, písničky s brněnskou tématikou… To je zábavný večer plný humoru, dobré nálady a skvělých písniček v podání úžasných muzikantů, které baví pro vás hrát a zpívat.

Sobota 14.09.2024 od 18:00

2017-11-26 Fléda (kopie).jpg

O muzikantech

 

Bezruký Frantík Quartet ve složení Petr Kříž (zpěv, rytmická kytara), Tomáš Dvořáček (sólová kytara, vokály) a Martin Nermut (basová kytara, vokály), je nevšední trio, které​ s notnou dávkou mladického humoru až euforické drzosti interpretuje písničky s brněnskou tématikou, oživuje zašlé swingové evergreeny, hraje však i vlastní tvorbu. Nejvíce tomuto hudebnímu uskupení sluší menší kluby, vyskytuje se ale i na vernisážích, městských slavnostech či festivalech. Podává se s točeným pivem nebo přívlastkovým vínem dlouhých dozvuků…

Veřejně nepřístupná vodní plocha přenáší přímočaré melodie a chytlavé rytmy v pojetí world music a jazzu. Inspiruje se v českém a moravském folkloru, nebo hudbě blízkého východu, která je zabalená v klasickém tvaru jazzového tria - kontrabas (David Liber), bicí (Matyáš Hokl), klavír (Michal Jun). Kapela se zúčastnila soutěže Jazz Fruit, která funguje pod hlavičkou Mladí ladí jazz. Český rozhlas Jazz napsal: „Jsme veřejně nepřístupní a hlavně ploší“, říká o sobě s mixem ironie a dadaistického humoru jazzové trio Veřejně nepřístupná vodní plocha. Jejich hudba je ukotvena v jazzu, ale zbytečné mantinely ani přehrady si rozhodně nenastavují a jejich cílem je co nejvěrněji interpretovat vlastní pocity, nálady a pnutí.


O koncertu

 

Přijďte si užít příjemný a neformální večer plný skvělých písniček, chytlavých melodií a nakažlivého humoru.

ORGANIZAČNÍ INFORMACE

• Příjezd na místo je možný od 17:00 hodin, kdy bude otevřen hlavní sál.

• Parkování je možné zdarma přímo u centra KALIMETA.

• Představení začíná v 18:00 hodin. Předpokládaný konec je v 21:00 hodin.

• V sále je možné zakoupit občerstvení a nápoje.

CO SI VZÍT S SEBOU

• dobrou náladu

bottom of page