top of page

Péče o prostor

Máme velkou radost, že můžeme v celém centru Kalimeta používat ekologické produkty české firmy Tierra Verde, se kterou rádi spolupracujeme. Na každém pokoji i ve společných prostorách jsou k dispozici přírodní osvěžovače vzduchu, které jsou u našich hostů velmi oblíbené. Pro úklid celého prostoru používáme širokou řadu produktů Tierra Verde, v naší prostorné restaurační kuchyni oceňujeme skvělý pomerančový odmašťovač a při pravidelném úklidu využíváme dezinfekci vonící po levanduli.


Kalimeta - Tipy na výlety v okolí

Spolupráce s českou firmou Tierra Verde

Produkty Tierra Verde jsme si do našeho centra vybrali z několika důvodů. Hlavním je ekologie a složení produktů, ve kterém tato firma nedělá kompromisy. Příroda je pro ně inspirací a proto jejich výrobky neobsahují ropné deriváty, syntetické parfémy, barviva ani průmyslová pěnidla. Jejich eko drogerie a eko kosmetika je koncentrovaná a snadno odbouratelná. Při výrobě používají revitalizovanou vodu a ze 70% jsou jejich produkty vyráběny manuálně v malé vesnici blízko Brna.

Dárek pro hosty centra Kalimeta

Pro naše hosty jsme díky naší spolupráci domluvili dárek v podobě slevy 15 % na celý nákup. Pro slevu na celý sortiment od ekodrogerie až po vonné esence, stačí zadat slevový kód kalimeta15 v košíku na jejich e-shopu.

Vize a poslání Tierra Verde

"Žijeme v přelomové době. Svými činy v přítomnosti ovlivňujeme budoucnost planety. Vede nás vědomá snaha o udržitelnost a věříme, že působíme tam, kde je právě třeba. Jsme přesvědčeni o tom, že vždy existuje alternativa. Inovujeme služby a produkty v oblastech, které vyžadují nejvíce pozornosti. Naším přáním je zachovat zdroje a krásy přírody dalším generacím. Výrobky a služby, jež vyrábíme, jsou odrazem nás samých. Vyjadřují náš pohled na svět. Vznikají s láskou, vášní a radostí a jsou zhmotněním naší filozofie. Díky nim společně tvoříme svět, ve kterém si přejeme žít."



bottom of page